Mitä verkostomarkkinointi on?

Verkostomarkkinoinnin eli itsenäisten jälleenmyyjien kautta tapahtuvan suoramyynnin on ennustettu nousevan tulevaisuuden kaupankäyntitavaksi. Forever Living Productsin toiminta on kehittynyt yhdeksi maailman menestyvimmistä suoramyyntiyrityksistä. Tässä on tavallisilla ihmisillä mahdollisuus päästä epätavallisiin tuloksiin, ilman perinteisen yrittäjyyden riskiä ja kuluja.

Menestyksen salaisuus:

- MYY

- REKRYTOI

- AUTA 

Forever Living Products

Kaikki sai alkunsa vuonna 1978 Aloe vera -kasvista ja visiosta saada itse päättää ajankäytöstään. Sittemmin Forever Living Products on kehittynyt yhdeksi menestyvimmistä suoramyyntiyrityksistä. Yrityksellä on jälleenmyyjiä yli 160 maassa ympäri maailmaa. Nykyään Forever on maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija. Valtaosa yrityksen tuotteista pohjautuu stabiloituun Aloe veraan, joka on peräisin subtrooppisesta Aloe Barbadensis -kasvista. Tuotantoprosessia valvotaan taimesta valmiiksi tuotteeksi asti, millä voidaan taata paras mahdollinen laatu – tämä on tuonut Forever Livingin Aloe veralle IASC:n* Seal of Approval -sertifikaatin ja tehnyt Forever Living Productsista markkinajohtajan kaikkialla maailmassa.

Miksi Forever?

Nämä kymmenen asiaa sinun kannattaa ottaa selville, kun valitset hyvää verkostomarkkinointi-yritystä:

- korkealaatuiset tuotteet, parempia kuin vähittäiskaupoissa

- kulutustuotteita, voimme myydä samalle asiakkaalle uudelleen

- tuotteita, mitä kaikki voivat käyttää

- yrityksen täydellinen kontrolli tuotteiden valmistuksessa - laatu, ei välikäsiä

- yksityisomistuksessa - perheyritys paras vaihtoehto, pitkään alalla

- pätevä hallitus - on kokemusta perinteisestä- ja verkostomarkkinointi -yrityksen johtamisesta

- logistiikka ja palkkiot ajallaan

- yrityksen talous kunnossa - vanha ja vakaa, uuden VM-yrityksen aloitus maksaa 500 000 - 1 000 000 €

- palkkio-järjestelmä - palkitseva, tasku-rahaa nopeasti ja isoihin tuloihin mahdollisuus

- toimisto siinä maassa missä toimitaan - usko alueen markkinoihin, helppo asioida, palvelu omalla kielellä, luotettavuus.

- kansainvälinen mahdollisuus - voit rakentaa globaalin bisneksen, voit työskennellä siellä missä liikut.

Näiden lisäksi Foreverilla on monenlaisia vuotuisia kannustimia: vuotuinen voitonjako (€), autobonus (€) ja kaksi viiden tähden ulkomaanmatkaa 2 henkilölle. Forever Skandinavialla on lisäksi vielä omia kannustimia. Erittäin palkitsevaa rahallisesti ja myös henkisesti. Ilmapiiri on erittäin kannustava ja kaikki haluavat sinun menestyvän!

Forever Living Pohjoismaissa

Forever Living Products Scandinavia AB on Pohjoismaiden suurin Aloe veraan perustuvien terveys- ja ihonhoitotuotteiden suoramyyntiyritys. Yritys työllistää tuhansia jälleenmyyjiä Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Pohjoismaiden pääkonttorissa Mölndalissa työskentelee noin 60 työntekijää.

Forever Living Products Scandinavia AB on jäsenenä suoramyyntiyhdistyksissä Ruotsissa (DSS), Norjassa (DF) ja Tanskassa (DFS). Yritys on saanut lukuisia tunnustuksia perustamisvuodestaan 1998 lähtien muun muassa Business Region Göteborgilta, ja sen luottoluokitus on AAA pitkän ja vakaan luottokelpoisuuden ansiosta. Ympäristösertifiointi Forever Living Productsilla on ollut jo useamman vuoden ajan.

Kaikki Forever Livingin tuotteissa käytettävät ainesosat ovat tällä hetkellä sallittuja EU:ssa ja Pohjoismaissa ja turvallisia kuluttajille. Forever Living Products Scandinavia tarjoaa ainutlaatuisen 90 päivän asiakastyytyväisyystakuun, jonka puitteissa asiakas voi palauttaa tuotteensa jälleenmyyjälle 90 päivän kuluessa ja saada rahansa takaisin.

Takuumme tarkoittaa, että jos olet tyytymätön ostokseesi, voit lähettää tuotteen takaisin jälleenmyyjälle 90 päivän kuluessa – käyttämättömänä tai kokonaan/osittain käytettynä – kuitin kanssa. Saat rahasi takasin ilman keskusteluja.