Tervetuloa sivuilleni! 

 

Olen Sanna Kenttäkumpu,  

hyvinvointi-yrittäjä, äiti, ikuinen oppija ja rakastan haastaa itseäni. Noin 8 vuotta sitten minulle tuli mahdollisuus miettiä, mitä haluan tehdä isona. Foreverin tuotteet otin myös silloin käyttöön, mutta en heti ihan nähnyt että tästä voisi tulla minulle uusi ura. Mutta olin niin innoissani näistä tuotteista, jotka oikeasti toimivat, että tämä työ vie kyllä mennessään! 

Hyvinvointi ja terveys ovat aina olleet minulle tärkeitä, mutta en ole asian suhteen fanaattinen. Arjessa jaksaminen, hyvä kunto ja laadukas yöuni ovat tänä päivänä ne tärkeimmät. Ja toki lapsiperheessä se lasten terveyden tukeminen. Jos sinullakin kiinnostavat nämä asiat, niin olet juuri oikealla sivulla! 

Olen saavuttanut jo aikuisen naisen iän, niin arvosta tosi paljon myös omaa aikaani. Parasta tässä työssä on se, että pääasiassa piirrän itse työvuoroni ja myös lomani. Aikaa jää siis myös muille tärkeille asioille, kuten perheelle ja harrastamiseen.  

"Jos et muuta mitään toiminnassasi, mikään ei muutu". Jos sinäkin etsit jotain uutta, tarvitset lisätuloja, haluat enemmän vapaa-aikaa, haluat tehdä töitä etänä, haluat tehdä töitä maailmalta ja haluat työskennellä kannustavassa ilmapiirissä, ota minuun yhteyttä niin tavataan kahvikupin äärellä tai netin välityksellä. Uskon että sinullekin voisi olla tässä mahdollisuus! 


Ota yhteyttä