TERVETULOA SIVUILLENI!


Suurin osa meistä on kiinnostunut terveydestä ja arjessa jaksamisesta. Ja meille jokaiselle nämä tarkoittavat jopa eri asioita. Minulle todella merkittävän lisän jokapäiväiseen ravintoon ja ihonhoitoon on tuonut Foreverin aloe vera. 


Aloe vera – taimesta tuotteeksi sinulle       

Erittäin laadukkaiden Aloe vera -tuotteiden muidenkin raaka-aineiden on oltava yhtä laadukkaita kuin itse Aloe veran. Forever Living Products aloittaa perusteista viljelemällä kasveja hedelmällisissä maissa, jotka takaavat hyvän kasvuvoiman ja runsaasti ravinteita. Viljelmät sijaitsevat paikassa, jossa aurinko paistaa yli 2 000 tuntia vuodessa. Jokainen taimi otetaan kypsän kasvin juuriversosta. Kun kasvi on noin kolmevuotias, kypsät lehdet leikataan käsin ja siirretään heti puhdistettaviksi ja stabiloitaviksi. Tämä on äärimmäisen tärkeää tehdä nopeasti, jotta raaka-aine pysyy tuoreena. Käytämme vain Aloe veran lehtien hienointa sisägeeliä. Harjoitamme vuoroviljelyä, jotta maaperä ei köyhtyisi.

Koko Forever Living Productsin toiminta perustuu Aloe veraan. Siitä osoituksena ovat ennen kaikkea laaja Aloe veran tuntemuksemme ja monipuolinen Aloe vera -tuotteiden valikoimamme. Forever Livingin Aloe verasta pitävät uskomattoman monet, ja sitä myyvät Forever Livingin jälleenmyyjät yli 160 maassa.

Tuotteita on tarjolla koko perheelle, lemmikkejä unohtamatta. Ja valikoimassa on paljon ravintolisiä joka päivään ja myös ilman aloe veraa. Tutustu tuotteisiin tästä


Ystävällisin terveisin

Sanna Saviluoto